Навчально-науковий інститут економічної безпеки та митної справи – єдиний в Україні навчальний підрозділ, що об’єднує зусилля економістів, юристів та правоохоронців. Інститут було створено у 2021 році шляхом реорганізації та об’єднання Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції та Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи.

Стратегічна мета діяльності Інституту – формування інноваційного міжнародного освітньо-наукового простору, що реалізує мережеву та дуальну форми здобуття вищої освіти, забезпечує дотримання національних та міжнародних стандартів якості підготовки фахівців з економіки, підприємництва, менеджменту, права та правоохоронної діяльності. Інститут провадить наукову діяльність з метою пошуку нових та вдосконалення існуючих форм і методів, процедур та технологій забезпечення економічної безпеки всіх рівнів та розвитку міжнародних комунікацій у сфері фінансових розслідувань та митної справи.

В структурі Інституту функціонують 6 кафедр: кримінальних розслідувань; адміністративного і господарського права та митної безпеки; правоохоронної діяльності; митної справи та товарознавства; міжнародних економічних відносин; економіки, підприємництва та економічної безпеки.

Освітній процес та наукову діяльність забезпечують 20 докторів наук, 13 професорів, 52 кандидати наук, 37 доценті та 6 старших викладачів (викладачів).

З метою забезпечення практичної та науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти в структурі Інституту функціонують 3 навчальні лабораторії: Навчальна лабораторія міжнародних фінансових проектів та розвитку підприємництва, Навчальна лабораторія захисту економічної безпеки бізнесу та держави та Навчальна лабораторія митного контролю та безпеки, товарознавчої експертизи.

Підготовка здобувачів вищої освіти в Інституті здійснюється за п’ятьма галузями знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 29 «Міжнародні відносини», 26 «Цивільна безпека» та шістьма спеціальностями в розрізі цих галузей: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 081 «Право», 262 «Правоохоронна діяльність», 292 «Міжнародні економічні відносини».

Хочеш бути корисним державі?
Стань професіоналом у сфері фінансових розслідувань, економічних відносин чи митної справи! Забезпечуй економічну безпеку країни разом з Навчально-науковим інститутом економічної безпеки та митної справи Державного податкового університету!

Контакти Інституту

Телефон: +38 066 091 30 69  

Ел. пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Державний податковий університет, корпус D (каб. 409, 408, 403, 509, 201).

Медіа посилання

Сторінка інституту на сайті: https://dpu.edu.ua/index.php/inst-ekbezp-tamytnoi-spv

Фейсбук: https://www.facebook.com/TaxMilitiaDepartment