Факультет податкової справи, обліку та аудиту – сучасний освітньо-науковий осередок Державного податкового університету, що відповідає інноваційним вимогам та міжнародним стандартам якості вищої освіти, забезпечує підготовку фахівців для державних органів та провідних організацій на ринку праці. Факультет створено у 2021 році згідно з новою структурою вишу у зв’язку з реорганізацією Університету державної фіскальної служби України в Державний податковий університет.

Команда Факультету налічує 11 докторів наук, професорів, 36 кандидатів наук, 34 доцента та 3 старших викладачі. Всі вони крокують в ногу з часом. Підтвердженням цьому є можливість студентів-магістрів навчатися за дуальною формою, тобто поєднувати очне навчання в університеті та практичну оплачувану роботу.  А також – успішний досвід випускників, які працюють в податкових та митних органах держави.

Здобути вищу освіту на Факультеті можна за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 051 «Економіка». Зокрема, обравши одну з акредитованих освітньо-професійних програм:

  • Бакалавр: «Облік, податковий аудит та бізнес-аналітика», «Податкове консультування»
  • Магістр: «Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю», «Державний аудит; судово-економічна експертиза у фінансових розслідуваннях», «Управлінський облік та бізнес-аналітика», «Податкове консультування», «Фіскальне адміністрування», «Економіка міста та регіону»
  • Доктор філософії: «Облік і оподаткування»

У своїй структурі Факультет об’єднує освітню, наукову та міжнародну діяльність 5-ти  кафедр: фіскального адміністрування; обліку та консалтингу; аудиту, державного фінансового контролю та аналізу; облікових технологій та бізнес-аналітики; економічної політики.

З метою сприяння науково-дослідній роботі студентів і аспірантів на Факультеті діють 2 навчальні лабораторії: Навчальна лабораторія податкового консультування та Навчальна лабораторія обліково-аналітичного забезпечення.

Завдяки співпраці Факультету з провідними установами та державними органами, студенти мають можливість проходити практику, стажування з можливістю подальшого працевлаштування за спеціальністю. Серед стейкхолдерів та роботодавців: Державна податкова служба України, Державна аудиторська служба України, Київський науково-дослідний інститут судових експертиз, Український науково-дослідний інститут спеціальної техніки та судових експертиз СБУ, Орган суспільного нагляду за аудиторською діяльністю, Федерація професійних бухгалтерів та аудиторів України, Chartered Institute of Management Accountants (СІМА), ТОВ «Прайсуотерхаускуперс», ПРАТ «КПМГ Аудит», ТОВ МІК «СТАРТ», ТОВ «Будлайнсервіс», ТОВ «Діскавері Хоум», ТОВ «ОЛЕУМ-ТРЕЙД»,  корпорація «CaseWare Ukraine», Аудиторська фірма «АЖУР-АУДИТ», Аудиторська компанія «Ейч Ел Бі Юкрейн».

Облік і оподаткування – це визнана спеціальність в Україні та світі, яка розвивається завдяки впровадженню новітніх технологій та формуванню нових компетенцій. Випускники Податкового мають унікальну можливість отримати сучасну економічну освіту, що поєднує багатогранні знання бухгалтера, аудитора, податківця, аналітика і наукового працівника.

Будьте в тренді! Навчайтесь! Розвивайтесь!
Змінюйтесь  разом з Факультетом податкової справи, обліку та аудиту Державного податкового університету!

 

Контакти факультету

(045-97) 60-975, (050) 5699106, (063) 7950872

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

вул.Університетська,31, м.Ірпінь, Київська обл., 08201

корпус В каб. 256.

Медіа посилання

Сторінка Факультету на сайті: https://dpu.edu.ua/index.php/facultet-pod-spr

Facebook: https://www.facebook.com/nnioaa

Instagram: https://www.instagram.com/_nts_fpsoa/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Telegram: https://t.me/fpsoa