Коротко про цю історичну подію

  • Перший день турніру був присвячений проведенню гри «Життєвий капітал», у якій змагалась українська молодь. У турнірі прийняли участь команди української молоді з 12 держав світу. Партнерами турніру виступили Український культурно-освітній центр імені Івана Франка та дирекція Української суботньої школи у Відні, Діловий клуб «Партнер», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб і Ротарі в Україні. Національний проєкт фінансової грамотності, Клуб фінансової грамотності, амбасадори фінансової грамотності.
  • Марина Хоша, як ідейний натхненник турніру, організатори та партнери турніру, бізнес тренери, гості турніру, представники освітянської та наукової спільноти України та Австрії мали можливість обговорити сучасні потреби українців щодо подальшого розвитку та розбудови України, в контексті актуальних викликів сьогодення.
  • Другий день турніру був присвячений презентаціям українських бізнес-проєктів і стартапів, лекціям та семінарам провідних фахівців у фінансово-економічній сфері, налагодженню партнерських звʼязків між українцями всього світу. Науковці та освітяни обмінялись думками щодо подальшої співпраці, розвитку та відбудови України.
  • На базі українського гуманітарного центру, що утримується коштом австрійських громадських організацій, було проведено зустріч партнерів, організаторів, гостей і учасників турніру з українською громадою, що мешкає у Відні.
  • На завершення другого дня посол України у Відні Химинець Василь Васильович організував для учасників і гостей турніру екскурсію в Шенбрунн (нем. Schloß Schönbrunn) — основну літню резиденцію австрійських імператорів династії Габсбургів.