Державний податковий університет завдяки злагодженій, професійній роботі всього колективу і цьогоріч серед найкращих вишів у консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України!

Інформаційний ресурс «Освіта.ua» оприлюднив консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти 2022 року.

У якості вихідних даних для складання рейтингу використані найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні рейтинги навчальних закладів України: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт», кожен з яких використовує різні критерії для оцінювання вишів.

У порівнянні з 2021 роком Податковий університет покращив свої позиції на 7 пунктів, посівши 73 місце з 250 закладів вищої освіти, включених до рейтингу. У свою чергу, за даними тематичного підрейтингу «Найкращі київські заклади вищої освіти» Податковий посів 15 місце серед 66 вишів столиці.

«Державний податковий університет працює щодня та буде працювати наполегливо й надалі. У планах на поточний рік: покращення якості надання освітніх послуг, розвиток академічної мобільності, збільшення фінансування для проведення наукових досліджень, міжнародна співпраця, залучення іноземних студентів та використання передових технологій», – написала на своїй сторінці у Фейсбук в.о. ректора Державного податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська з цього приводу.

Очільниця вишу сподівається на цілеспрямовану роботу всіх підрозділів університету у сфері впровадження сучасних інноваційних технологій в освітній процес, забезпечення інтересів студентів і стейкхолдерів, підготовці кваліфікованих фахівців на рівні міжнародних стандартів.

За умов зростаючої конкуренції на ринку освітніх послуг вітаємо університетську спільноту із черговою, хоч і невеликою, але спільною перемогою на освітньому фронті! Показники рейтингів – це своєрідне зовнішнє незалежне оцінювання ключових сфер діяльності університету, яке надає можливість удосконалювати освітній та адміністративний процеси, націлювати працівників на участь у грантових програмах і публікацію результатів їх досліджень в престижних наукових виданнях!

Незважаючи на численні труднощі та виклики, разом ми здолаємо всі перешкоди, адже найважливіший обов’язок кожного працівника університету – творити нові перспективи української освіти, розбудовувати фінансову та правову науку!