До Державного податкового університету завітав відомий американський режисер – сценарист, продюсер кіно і телебачення Роберт Джей «Боббі» Рот (Robert Jay «Bobby» Roth). Разом зі своєю командою він фіксує на відео наслідки окупації Ірпеня та інших населених пунктів нашої країни, зокрема Бучі та Гостомеля. Знімаючи фільм про Україну, кінорежисер має на меті розповість світу про те, що відбувається у нашій країні та показати міжнародній аудиторії, які виклики постали перед українцями під час війни.

Пройшовши кампусом Податкового університету, містер Рот відзняв багато кадрів, які стануть частиною нової кінороботи режисера про події в Україні. Іноземний гість також поспілкувався з в.о. ректора Дмитром Серебрянським, дізнався історію навчального закладу і події під час окупації міста у березні 2022 року. Режисер і його команда були вражені картиною руйнацій. 

Адміністрація Податкового університету дякує представникам інших країн, небайдужих до подій в Україні, які не бояться приїжджати сюди і висвітлювати дійсність та розповідати правду у своїх країнах!

Нагадаємо, що раніше Державний податковий університет відвідали президент американського фонду "DTCare" Marco Gruelle та народний депутат Верховної Ради України IX скликання Мар'ян Заблоцький.

Довідково:

Роберт Джей «Боббі» Рот – визнаний фахівець у своєму жанрі, він працював над багатьма відомими проєктами. Зокрема, серед його робіт: «Поліція Майамі», «Беверлі-Хіллз, 90210», «Доктор Куїн, жінка-лікар», «Чотири ікса», «Жінка-президент», «Без сліду», «Новий Амстердам», «Адвокатська практика», «Думати як злочинець», «Втеча», «Залишитися в живих», «Згадай що буде», «Грань», «Життя непередбачуване», «П’ять», «Менталіст», «Помста», «Королі втечі», «Агенти Щ.І.Т.», «Анатомія пристрасті», «Скорпіон», «Гаваї 5.0». А його фільм 1984 року «Розбиваючі серця» увійшов до складу 35-го Берлінського міжнародного кінофестивалю.