5 квітня 2023 року до Державного податкового університету завітали президент американського фонду "DTCare" Marco Gruelle та народний депутат Верховної Ради України IX скликання Мар'ян Заблоцький.

Мета візиту – залучення університету до соціальних проєктів, зокрема реалізація на його базі арт-терапевтичного проєкту для дітей та підлітків за фінансової й професійної підтримки організації DTCare. 

Під час зустрічі Marco Gruelle та Мар'ян Заблоцький оглянули частину Податкового університету, що зазнала найбільших руйнувань, познайомилися з діяльністю ГО «Берегині Ірпеня», яка функціонує на базі ДПУ, та обговорили деталі подальшої співпраці.

Як зізнався Мар’ян Заблоцький, його найбільше вразило те, що незважаючи на пережите закладом вищої освіти, він продовжив свою роботу: студенти навчаються, університет працює і  відбудовується та готується до вступної кампанії і це заслуговує на глибоку повагу. 

Зазначимо, американський благодійний фонд DTCare до початку війни в Україні відправляв свою допомогу в різні куточки Світу, а після 24 лютого 2022 року активно включився до допомоги нашій країні.