Шановні студенти! Розпочато реєстрацію кандидатів до складу органів студентського самоврядування Державного податкового університету. Зокрема, оголошено вибори до Студентського парламенту та уповноваженого з прав студентів ДПУ.

Тож, якщо ти: маєш цікаві ідеї, хочеш розширити коло спілкування та брати активну участь у житті університету, крім цього відчуваєш себе справжнім лідером та готовий брати та себе відповідальність – прояви себе! Приєднуйся до дружньої команди Студентського самоврядування Податкового - осередку активної, амбітної та творчої молоді.

Подай свою кандидатуру! Прийом заяв та мотиваційних листів вже триває!

Розкажи про себе та власні ідеї у Мотиваційному листі та надішли його на електронну адресу:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

І чекай відповіді від Виборчої комісії про реєстрацію тебе кандидатом!

Реєструйся за Google-формою:
https://forms.gle/ijGmo9tnAagyvkGV9

Заявки від охочих бути обраними до студентського самоврядування ДПУ приймаються до 18:00 27 вересня 2022 року.

Оприлюднення списків кандидатів та мотиваційних листів - 28 вересня 2022 року

Відповідно до ЗУ «Про вищу освіту», «Положення про студентське самоврядування ДПУ», «Положення про уповноваженого з прав студентів» та рішення Виборчої комісії Університету вибори відбудуться 30 вересня 2022 року.

Голосування буде проводитися в онлайн-режимі за допомогою електронної платформи ZOOM.

Не втрачай можливість розкрити свій потенціал та стати рушійною силою Державного податкового університету! Щоб творити, надихати та втілювати корисні й крутезні заходи, а також різноманітні цікаві проєкти.

Бажаємо всім кандидатам успіху!
Переконані, разом - ми непереможна сила! Разом звернемо гори й зробимо наш рідний незламний Університет найкращим місцем для самореалізації!