15 травня, відбулась чергова зустріч Speaking Club, де учасники клубу активно обговорювали традиційні страви, розповідали про свою улюблену їжу, а також про екзотичну їжу, яку вони куштували (тема зустрічі: «Food. Culinary traditions»).

Під час зустрічі учасники охопили різноманітні аспекти традиційної кухні, зокрема:  національні страви, родинні рецепти, секретами приготування яких студенти поділилися; учасники також розповідали про свої улюблені страви, які вони готують у повсякденному житті та про кулінарні традиції свят, особливу увагу приділили стравам, які традиційно готують до свят, таких як Різдво, Великдень та інші.

Учасниця клубу Бескоровайна Поліна, студентка групи ЖБ-23-1 продемонструвала свої кулінарні навички та власноруч приготувала пиріг для інших учасників клубу.

Відділ міжнародних зв’язків з радістю чекає на вас на наступній зустрічі, щоб ви використали годину свого часу корисно та цікаво!