Більше про вимоги до харчової продукції, тарифне та нетарифне регулювання, реєстрацію операторів ринку та їх потужностей, сертифікацію, контроль та багато іншого змогли дізнатися сьогодні здобувачі вищої освіти за ОПП «Товарознавство та експертиза в митній справі», «Менеджмент митної справи», «Економіка та організація підприємництвом діяльності», а також науково-педагогічні працівники.

На запрошення кафедри митної справи та товарознавства 12 березня 2025 року лекцію на тему «Правила та стандарти ЄС для харчової продукції: адаптація до вимог європейського ринку» прочитала Галина ПЕРЕПЕЛИЦЯ – сертифікована консультантка з питань доступу на закордонні ринки з 20-річним досвідом; консультантка з питань технічного регулювання, оцінки та процедур підтвердження відповідності; експертка та менторка з експорту в рамках проєктів, що фінансуються GIZ, IOM, USAID, UNDP, FiBL.

Подібні зустрічі – неоціненний досвід, адже безпосереднє спілкування з практиками дозволяє майбутнім фахівцям краще розуміти вимоги ринку, застосовувати теоретичні знання на практиці та готуватися до реальних професійних викликів.