Тематичний класифікатор Journal of Economic Literature (JEL) є всесвітньо визнаною системою кодів для визначення тематики публікацій з економіки. У сучасному науковому світі є цінною інформація про JEL.
представлений на сайті Американської економічної асоціації АМЕ
aeaweb.
Спеціалізована вчена рада створена на підставі рішення Вченої ради Державного податкового університету від 24 листопада 2022 року (наказ від 01 грудня 2022 року № 1255) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Войтенка Віталія Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 051 «Економіка»
Дисертація на тему
«Цифровізація бізнес-процесів сільськогосподарських підприємств України»
Голова ради:
- доктор економічних наук Бодров Володимир Григорович, професор кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Державного податкового університету
Рецензенти:
- доктор економічних наук Гурочкіна Вікторія Вікторівна, професор кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Державного податкового університету
- доктор економічних наук Чуницька Ірина Іванівна, професор кафедри фінансових ринків та технологій Державного податкового університету
Офіційні опоненти:
- доктор економічних наук Кіндзерський Юрій Вікторович, провідний науковий співробітник відділу інноваційної політики, економіки та організації високих технологій Державної установи «Інститут економіки та прогнозування НАН України»
- кандидат економічних наук Краус Катерина Миколаївна, доцент кафедри управління Київського університету імені Бориса Грінченка
Науковий керівник:
- доктор економічних наук, професор кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Державного податкового університету Л. Л. Лазебник
Дисертація, підпис
- Дисертація Войтенка В. О.
- Електронний підпис
- Дисертація Войтенка В. О. (протокол електронного підпису)
Підпис відео захисту дисертації
- Відеозапис захисту дисертації Войтенка В.О.
- Відеозапис захисту дисертації Войтенка В.О. Validation Report
- Відеозапис захисту дисертації Войтенка В.О. mp4
Відгуки на дисертацію
- Відгук офіційного опонента Кіндзерського Ю.В. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О._Validation_Report
- Відгук офіційного опонента Кіндзерського Ю.В. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.
- Відгук офіційного опонента Кіндзерського Ю.В. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.pdf
- Відгук офіційного опонента Краус К.М. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О._Validation_Report
- Відгук офіційного опонента Краус К.М. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.
- Відгук офіційного опонента Краус К.М. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О..pdf
- Відгук директора ТОВ "Продовольча компанія "Зоря Поділля"" Максимчака В. Д. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.
- Відгук проректора з науково-педагогічної роботи Уманського національного університету садівництва, д.е.н., професора Мальованого М. І. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.
- Відгук д.е.н. професора Пилипенко Г.М. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.
Рецензії на дисертацію
- Рецензія Гурочкіної В.В. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О._Validation_Report
- Рецензія Гурочкіної В.В. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.
- Рецензія Гурочкіної В.В. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.pdf
- Рецензія Чуницької І.І. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О._Validation_Report
- Рецензія Чуницької І.І. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.
- Рецензія Чуницької І.І. на дисертаційне дослідження Войтенка В.О.pdf
Трансляція захисту дисертації ТУТ
Захист відбудеться 17 лютого 2023 року о 14.00 год за посиланням в ZOOM
Рішення спеціалізованої вченої ради
Наказ про видачу диплома
Публікуємо відеоінструкції щодо зміни мовних налаштувань програмних продуктів для використання комп'ютерних програм з інтерфейсом державною мовою.
Рік видання: 2021 |
Теоретичні основи товарознавства / Т. М. Чорна. – Ірпінь : Університет ДФС України, 2021. – 598 с. – (Серія «На допомогу студенту УДФСУ» ; т. 82).
|
|||
![]() |
Автор:
Чорна Тетяна Миколаївна
|
Видання рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Університету ДФС України, а також може бути корисним для викладачів і студентів інших закладів вищої освіти, експертів та фахівців митних органів | ||
У навчальному посібнику висвітлено основні питання, що стосуються теоретичних основ товарознавства, зокрема, предмет, зміст і завдання сучасного товарознавства; принципи та методи товарознавства; теоретичні основи формування потреб і споживання товарів; основи безпеки споживання товарів; правове регулювання у сфері захисту прав споживачів; властивості товарів; споживні властивості товарів; хімічний склад продовольчих товарів; якість товарів та її оцінка; методи визначення показників якості товарів; концептуальні засади експертизи товарів; класифікація та кодування товарів; асортимент товарів; види і засоби інформації про товари; ідентифікація та фальсифікація товарів; основи збереження якості та маси товарів під час товаропросування, подовження строків служби і придатності товарів. | ||||
переглянути / завантажити ![]() |
||||
Рік видання: 2020 | Мікробіологія : навчальний посібник / Т. М. Чорна. – Ірпінь : УДФСУ, 2020. – 412 с. – (Серія «На допомогу студенту УДФСУ», т. 62). | |||
![]() |
Автор:
Чорна Тетяна Миколаївна
|
Видання рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Університету ДФС України. Крім того, може бути корисним викладачам та студентам інших закладів вищої освіти, експертам та фахівцям митних органів. | ||
У навчальному посібнику висвітлено основні питання загальної мікробіології, зокрема історія розвитку науки; місце мікроорганізмів у системі живих істот; морфологія, фізіологія, систематика мікроорганізмів; поширення мікроорганізмів у природі і їх роль у кругообігу речовин і енергії; вплив чинників зовнішнього середовища на життєдіяльність мікроорганізмів. Розглянуто поняття про інфекції, імунітет та властивості патогенних мікроорганізмів. Приділено увагу показникам санітарно-гігієнічної безпеки та основам експертної мікробіологічної оцінки товарів. | ||||
переглянути / завантажити ![]() |
||||