20 травня у Державному податковому університеті провели Благодійний фестиваль мистецтв «Жовто-блакитне серце», під час якого збирали кошти на відбудову закладу вищої освіти. 

Благодійний фестиваль відбувся за ініціативи керівника студії українського народного танцю «Ярославичі» Анастасії Побідаш та культорганізатора студії Анни Ушакової, а також за підтримки Первинної профспілкової організації працівників Університету. 

До благодійної ініціативи долучилися 700 учасників із 31 творчого дитячого колективу столиці та Київщини. З амбітною метою – допомогти подолати наслідки війни юні гості демонстрували свої таланти у вцілілій актовій залі Університету. 

Шестигодинна благодійна програма була насичена, зокрема, виступами вокальних ансамблів та духового оркестру, хореографічними номерами, яскравими й колоритними виступами творчих гуртів.

Усім колективам вручили Подяки від в.о. ректора ДПУ Дмитра Серебрянського та організаторів, а учасникам – подарунки від меценатів.

Крім цього, було проведено аукціон лотів від українських військових.

На захід завітали військові, представники адміністрації університету, батьки учасників та жителі міста. 

Під час фестивалю було організовано збір на відновлення ДПУ. Донати закумулювалися на рахунку банку через організаторів фестивалю. Також кошти збиралися в опечатану скриньку, у подальшому їх було перераховано на благодійний рахунок ДПУ.  

Спільними зусиллями було зібрано 67 384,00 грн! 

Безмежно дякуємо організаторам та учасникам заходу за безцінну підтримку, усім небайдужим, хто доєднується до відновлення Університету.

Зазначимо, що під час окупації та активних бойових дій у Ірпені, Державний податковий університет зазнав чисельних пошкоджень. Проте став справжньою фортецею, а також осередком безпеки не лише для університетської спільноти, а й для всіх ірпінчан під час окупації міста.

І сьогодні виш активно працює над відновленням. Разом з усією Україною колектив допомагає ЗСУ, у ДПУ готують соціальні обіди для мешканців міста, і головне - попри все триває безперервний освітній процес.

Разом до відбудови! Разом до Перемоги!