26 травня в Державному податковому університеті організували онлайн-захід «Карʼєрний тренінг для студентів: як знайти роботу». Ініціаторами тренінгу виступили Міністерство фінансів України та Проєктний офіс реформ Мінфіну, організаторами — відділ профорієнтації, кар’єрного розвитку та доуніверситетської підготовки ДПУ.

Захід провела Катерина Книжицька — координатор HR Stream Проєктного офісу реформ Міністерства фінансів України. Тренінг покликаний допомогти студентам і випускникам знайти роботу мрії та спланувати свій кар’єрний ріст в обраній сфері професійної діяльності.

Понад 90 учасників заходу натхненно слухали поради, ставили питання й активно брали участь в обговоренні.

Треніг охоплював стратегію пошуку роботи включно з тим, як зробити пошук роботи ефективнішим, огляд каналів пошуку роботи, ринку праці, викликів і можливостей штучного інтелекту.

Особливу увагу відвелося складанню резюме, включаючи структуру резюме, профілі LinkedIn, супровідні листи та аналіз резюме, супровідних листів і профілів LinkedIn студентів. Катерина Книжицька наголосила, що воно має бути кастанізоване, тобто формуватись під кожну вакансію.

Спікер настільки вільно та доступно окреслювала всі аспекти правильного простору у пошуку роботи, формуванню резюме кандидатів, що троьох годинна зустріч пройшла непомітно.

Дякуємо організаторам за цей потужний захід, який, безсумнівно, позитивно вплине на вибір професії студентів у майбутньому та допоможе обрати професію, яка стане сенсом їхнього життя!

Наступний тренінг відбудеться 2 червня 2023 року. Проте, якщо хтось вже бажає попрацювати з представленим матеріалом спікеркою - звертайтесь до відділу профорієнтації, кар’єрного розвитку та доуніверситетської підготовки ДПУ.

Нагадуємо, що саме Проєктний офіс Мінфіну запроваджує нову освітньо-професійну програму «Міжнародне оподаткування» з елементами дуальної освіти, яка вперше реалізується в Україні та не має аналогів.