29 березня 2023 року відбувся II етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. 

За результатами публічного захисту наукових робіт конкурсною комісією нагороджено дипломом І ступеня здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня факультету податкової справи, обліку та аудиту - Петрова Володимира, студента IV курсу групи ОББ-19-3 та студента III курсу, групи ОББ-20-2 - Шаповалова Максима. Студенти достойно представили Державний податковий університет та факультет, підтвердили високий рівень підготовки та представили журі роботу за темою: «Forensic as a modern method of fighting corporate fraud». Щиро вітаємо переможців Конкурсу та їх наукових керівників, декана факультету податкової справи, обліку та аудиту, д.е.н., професора Краєвського В.М. та к.е.н., доцента кафедри аудиту, державного фінансового контролю та аналізу Скорик М.О

Бажаємо подальших наукових здобутків та перемог!!!

Довідково: до складу журі конкурсу увійшли 145 спеціалістів-науковців, з них 78 з 22 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Чехія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.

На перший етап конкурсу було подано 378 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн, як: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова.

Результати – в посиланні.