Колектив Державного податкового університету долучився до відзначення Всесвітнього дня вишиванки, який щорічно святкують у третій четвер травня.

З року в рік спільнота Податкового університету охоче підтримує ініціативу одягнути вишиванку на роботу чи навчання. Цей рік не став виключенням, тому сьогодні Університет виглядав особливо яскраво та ошатно.

Представники адміністрації, науково-педагогічні працівники, співробітники та студенти продемонстрували справжній парад вишитого одягу — сучасні, класичні, стримані та неймовірно яскраві, різного стилю та орнаменту вишиті сорочки, блузи й плаття. Колектив радо ділився своїми світлинами у соціальних мережах, долучаючись до нашого флешмобу #ОдягайВишиванку.

Крім цього спільнота Податкового університету організувала тематичний культурний захід до свята: об'єднавшись, продекламували вірш Надії Красоткіної «Я вишию сорочку» під акомпанемент бандури від співробітниці факультету фінансів та цифрових технологій Яни Підсосонної.

До святкувань також долучився в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський. «Я радий, що Університет, не дивлячись на всі історичні складності, святкує щороку День вишиванки. Одягаючи вишиту сорочку, ми всі єднаємося. Єднаємося всією нацією, всією країною. В єдності наша перемога і наша сила!» — зазначив Дмитро Миколайович.