Шановні колеги-науковці, дорогі студенти та аспіранти Державного податкового університету!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня науки в Україні!

Наука завжди була справою сильних, неординарних і талановитих людей, а наукові відкриття вчених, їхні знання та новаторські ідеї — рушійною силою соціально-економічного, технічного прогресу країни, потужним інструментом розвитку та покращення світу.

Наукова спільнота Податкового університету, що складається майже з 300 докторів і кандидатів наук, близько 250 професорів і доцентів, а також тих, хто тільки розпочинає шлях наукового пошуку, має потужний потенціал і не припиняє наукову діяльність навіть в умовах війни. Ми продовжуємо працювати над дослідженнями фінансової сфери, податкової та митної політик, реагувати на виклики сьогодення, готувати рекомендації та наукове супроводження стратегічних ініціатив Міністерства фінансів України та інших органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовує і координує Мінфін, розробляти шляхи вдосконалення системи управління державними фінансами, організовувати наукові дискусії українського та міжнародного рівнів.

Все це — завдяки вам, дорогі колеги! Тож, дякую за плідну й наполегливу працю, за відданість науці. Ваш досвід, високий професіоналізм і глибокі знання дозволяють зберегти якість університетської освіти, формувати культурний світогляд, розвивати та популяризувати науку.

Друзі! Бажаю вам сміливих ідей, успіхів у пошуку ефективних рішень наукових проблем, невичерпної творчої наснаги, нових вершин і відкриттів! Міцного здоров'я, миру й перемоги!

З повагою — в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський.