Керівництво Державного податкового університету продовжує працювати над відновленням закладу вищої освіти та розширенням географії партнерів для відбудови.

З метою ознайомлення з ситуацією та потребами Університету, до закладу вищої освіти завітав Denis Rimpo. Denis – представник неприбуткової організації Schnelle Nothilfe, що у місті Neuss, Німеччина.

Зустрічала іноземного гостя адміністрація Податкового університету на чолі з в.о. ректора Дмитром Серебрянським.

Крім дружнього спілкування та обговорення можливостей щодо подальшої співпраці, гостеві також запропонували оглядову екскурсію Університетом, де він на власні очі побачив та оцінив масштаб руйнувань закладу вищої освіти, зібрав фото- й відеоматеріали зі свідченнями російської агресії для колег з Німеччини – пана Бушгенса та пані Штусген, які долучилися до зустрічі онлайн та підтвердили готовність допомогти ДПУ у відбудові.

Дмитро Миколайович подякував пану Денісу за візит і за допомогу, яку закордонні партнери готові надати навчальному закладу та вже надають нашій країні.

Очільник закладу вищої освіти також наголосив, що спільними зусиллями ми здолаємо всі труднощі, відбудуємо Університет і вже у новому навчальному році повернемо здобувачів вищої освіти до повноцінного студентського життя – у стінах оновленого Державного податкового університету.