Центр комунікацій і промоції Державного податкового університету запустив проморолик, присвячений особливостям навчання в умовах воєнного часу. В ньому в.о. ректора ДПУ Валентина Унинець-Ходаківська розповідає, що попри все життя та освітній процес продовжується і наголошує, що нові умови та виклики не є перешкодою для отримання якісних знань.

“Руйнування, яких зазнав Університет, не стануть серйозною перешкодою на шляху до отримання вищої освіти. Ми маємо серйозну партнерську мережу університетів і, відповідно, додаткову матеріально-технічну базу не лише в Ірпені. Зокрема, студенти Факультету фінансів та цифрових технологій навчатимуться в рамках мережевої угоди на базі та із залученням викладачів Львівської політехніки у Львові, а студенти ННІ економічної безпеки та митної справи – в рамках мережевої угоди на базі Західноукраїнського національного університету у Тернополі”, - розповіла в.о. ректора.

У відео представлені кадри університету до та після російського вторгнення. Війна змінила Державний податковий університет, змінила кожного українця, але прагнення української молоді здобувати освіту залишилось незмінним.

Як відомо, наразі триває вступна кампанія-2022. Податковий продовжує формувати освічене майбутнє України.

“Здобувайте освіту, опановуйте омріяну професію – наближайте Перемогу та будьте корисними у відбудові України!” - закликає в.о. ректора.