Поспілкуватися зі здобувачами освіти цього разу до ДПУ завітали представники Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ окремої штурмової бригади та члени молодіжної громадської організації «Центурія».

«Сьогодні як ніколи важливо бути залученим до боротьби за незалежність і свободу нашої країни! Оберіть своє місце в цій війні. Не залишайтеся осторонь! Не будьте байдужими!», — наголосив представник III ОШБр під час зустрічі зі студентами Державного податкового університету. Він також додав, що кожен з нас має можливість зробити свій внесок — від підтримки наших військових до участі в волонтерських ініціативах: «лише спільними зусиллям ми зможемо вистояти перед викликами, що постали перед нашою державою».

Під час заходу студенти мали можливість поспілкуватися з військовим легендарного підрозділу, дізнатися про його бойовий досвід, який він розпочав добровольцем. У ході спілкування захисник розповів про опанування навичками тактичної медицини і іншими військовими практиками. А ще навчатися захищати свої переконання та Батьківщину в єдиній спільноті! 

Зустріч пройшла дуже змістовно в діалоговому форматі. Студенти проявили неабияку активність і ставили багато запитань захисникам нашої країни. У ході спілкування молодь цікавилася не тільки фронтовими подробицями, а й тим, як можна долучатися до військової підготовки та випробувати себе у вишколах ГО «Центурія», зокрема випробувати себе в якості пілотів «сталевих пташок».

Як зауважили представники ГО «Центурія», національно-патріотичне виховання є пріоритетом їхнього руху, оскільки саме воно формує особистість і плекає любов до Батьківщини.

Загалом зустріч виявилася дуже цікавою та пройшла в надзвичайно дружній атмосфері. 

Безмежно вдячні нашим бійцям за їхню роботу! Слава Україні!