Відбулася онлайн-зустріч в. о. ректора ДПУ Дмитра Серебрянського з випускниками-магістрами за участі партнерів університету, потенційних роботодавців — представників Головного управління Державної податкової служби у Київській області.

На початку заходу Дмитро Миколайович наголосив наступне: «Зараз складний час для всіх нас — у країні війна, але життя продовжується, і нам потрібно подолати усі виклики, працювати, навчатися й розвиватися. Україні необхідні кваліфіковані фахівці для розбудови успішної держави».

Очільник навчального закладу запропонував  випускникам — молодим  талановитим, креативним  приєднатися до  науково-педагогічної команди університету, аби зробити його ще кращим, сучаснішим, а також вступати до  аспірантури. Окрім цього, в. о ректора  озвучив пропозицію для магістрів від Міністерства фінансів України, а саме його управління фіскальних ризиків,  куди запрошують   молодих  фахівців  зі знанням іноземної мови для роботи з реалізації проєктів міжнародного напрямку,  в тому числі, за кордоном.

Під час зустрічі заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Валерія Буділовська,  начальник управління персоналу ГУ ДПС у Київській області Ганна Гришко, начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ігор Бугай,  головний державний інспектор відділу розвитку персоналу управління персоналу Євгенія Боревич розповіли учасникам онлайн-заходу про наявні вакансії,  представили студентам кваліфікаційні вимоги та зазначили, що потребують молодих освічених фахівців, які  бажали б  працювати на державній службі та  розвиватися в сфері фінансів і податків. Ця зустріч надала можливість детальніше ознайомитися з Державною податковою службою, а також дізнатися про потенційні кар'єрні шляхи. Наприкінці події гості повідомили, що з нетерпінням чекають резюме студентів ДПУ для ознайомлення.

В ході онлайн-зустрічі присутні активно ставили запитання, зокрема їх цікавили  умови та оплата праці, можливості, які пропонуються та перспективи майбутньої професії.

 Модерувала захід начальник відділу профорієнтації, практики та кар'єрного розвитку Валентина Тарнавська.

Бажаємо нашим студентам та випускникам успіхів, правильних рішень та  реалізації на професійній ниві,  розвитку та досягнення всіх цілей!