Організаційна зустріч науково-педагогічного колективу Факультету фінансів та цифрових технологій зі студентами-другокурсниками, які після дистанційного навчання повернулися до стін університету, відбулася в укритті 16 січня 2024 року.

Головним фокусом події стали представлення адміністрації факультету, завідувачів кафедр й кураторів груп, зустріч студентів з людьми, які їх навчають в реальному часі.

Другокурсники мали змогу ознайомитися з актуальною інформацією про діяльність кафедр, факультету та університету. Студентам розповіли про особливості організації навчально-методичної роботи на факультеті у другому семестрі, а також організаційної, виховної та наукової роботи. Особлива увага була приділена правилам поведінки під час тривоги. 

Начальник відділу молодіжної політики Костянтин Кононенко та директорка КМЦ «Сузірʼя» Марина Скаженник запросили другокурсників долучатися до творчих колективів, адже в Університеті створено всі умови, аби розвивати свої творчі здібності та розкрити потенціал. Голова студентської ради факультету Василь Балта повідомив присутнім, що студентський актив завжди радий бачити в своїй команді амбітну молодь.

Також до студентів звернувся декан факультету Володимир Корнєй, який побажав здобувачам освіти сповна реалізувати свій потенціал.

Очільники кафедр у своїх виступах закликали студентів не бути байдужими, докладати максимум зусиль задля власного розвитку, бути відкритими до знань та нових ініціатив – долучайтися до студентської ради та наукового товариства.

Під час зібрання також було наголошено, що адміністрація ДПУ та факультету завжди на зв’язку, відкрита до пропозицій та готова підтримувати цікаві й корисні студентські ініціативи.

На завершення зустрічі представники факультету побажали молоді творчого натхнення, відмінних успіхів у навчанні, активного студентського життя і головне — безпечного навчання.