Сьогодні, 4 вересня, відбулося знайомство першокурсників навчально-наукового інституту права Державного податкового університету з адміністрацією навчального закладу.

Зустріч розпочав в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський, який привітав молодь у команді ДПУ та представив своїх заступників — проректорів університету.

Звертаючись до першокурсників, Дмитро Миколайович підкреслив, що адміністрація ДПУ відкрита до комунікації зі студентською спільнотою та налаштована на постійний діалог. «У нас є позитивний досвід: минулого року ми провели дві зустрічі зі студентами, які були дуже продуктивними в контексті вирішення актуальних проблем студентства», — повідомив очільник університету.

Далі проректори ДПУ представили свої напрями роботи, ознайомивши першокурсників з особливостями навчального процесу, а також розповіли про цифровізацію, науку та можливості для дозвілля. Крім цього, поділилися перспективними міжнародними проєктами, до яких здобувачі наразі можуть долучитися.

Зустріч пройшла у форматі відкритого діалогу, під час якого студенти мали змогу ставити питання керівництву вишу. Вони висловили особливу зацікавленість у вирішенні господарських питань, зокрема мова йшла про регулярність постачання гарячої води у гуртожитках, послуги пральні, а також створення пунктів незламності, доступу до спортивних залів, не залишили без уваги питання електропостачання.

У ході діалогу очільник ДПУ зауважив, що навчальний рік розпочався в складних умовах, коли щодня доводиться долати нові виклики. Разом з тим адміністрація докладає максимум зусиль, щоб здобувачі могли почуватися зручно і комфортно.

Наприкінці зустрічі Дмитро Миколайович закликав здобувачів вчитися, бути активними, порядними, культурними та вихованими, з повагою ставитися до інших, виявляти сміливість, ставити питання, ділитися ідеями і долучатися до діяльності навчального закладу — використовувати всі можливості для професійного та особистісного становлення.

Варто відзначити, що формат таких зустрічей дає можливість адміністрації та студентам почути проблеми та побажання одне одного, щоб разом зробити наш університет кращим.

Бажаємо майбутнім юристам плідної роботи та цікавого навчання!