15 січня рідні стіни Альма-матер зустрічатимуть після зимових канікул не лише студентів першого й четвертого курсів — до університету повертаються другокурсники, які до цього навчалися в онлайн-режимі. Відтепер вони будуть отримувати знання в реальному вимірі, мати можливість живого спілкування з викладачами й друзями. Наразі адміністрація університету робить все можливе, щоб повернути в стіни вишу всі курси, відновлюючи навчально-матеріальну базу, що була пошкоджена під час бойових дій. 

Для безпечного навчання підготовлено 6 укриттів, аудиторії, зокрема відкрито два оновлених комп’ютерних класи, де підключено до мережі Інтернет 32 робочі місця. Особлива атмосфера затишку й комфортного середовища проживання створена у гуртожитках, адже неспроста кажуть: «Хто не жив у гуртожитку, той не відчув справжнього студентського життя». 

Державний податковий університет це навчальна і наукова інституція, де вирує повноцінне студентське життя!
Як повідомив керівник відділу молодіжної політики ДПУ Костянтин Кононенко для активного навчання, дозвілля й соціальної адаптації створено спеціальні програмами із залученням психологів й проведення тренінгів з ефективних комунікацій, самопідготовки. Для всебічного розвитку всієї студентської спільноти відкрито двері до всіх гуртків вишу також культурно-мистецького центру «Сузір’я». Для повноцінного ознайомлення з університетом діятимуть постійні екскурсії до експозицій музею ДПУ, де на всіх чекатимуть оновлені стенди, сторічна історія вишу та привітні фахівці.

Університет готовий повноцінно проводити навчання для трьох курсів і вже з нетерпінням чекає своїх студентів!