Стартував новий етап у житті наших «першачків», які зараз починають свій шлях у новому середовищі. Усі вони різні, з різних регіонів країни, але усіх об’єднав ДПУ.

Щоб допомогти новим здобувачам освіти адаптуватися до шаленого ритму університету та швидше влитися у студентську родину, активісти самоврядування провели Командоутворення.

У невимушеній атмосфері студенти, представники усіх факультетів та інститутів, сформували команди й за наставництвом старших колег ділилися своїми цілями, розповідали про захоплення та очікування від навчання в університеті. 

«Чекаю нових знайомств, плідного навчання та цікавого студентського життя в ДПУ», — з ентузіазмом повторювали наші першокурсники.

Крім цього, наша молодь активно цікавиться спортом, танцями, співом і малюванням. 

І тут варто зазначити, що ДПУ надає прекрасну можливість розвивати свої таланти, адже університетська родина — творча, активна у культурно-мистецькому просторі, а ще — спортивна та непереможна.

У рамках заходу використовували різноманітні методи комунікації: від активних вправ до синхронних реакцій і відповідей на питання у ігровій формі під координацією кваліфікованих психологів відділу молодіжної політики університету.