Сьогодні в Державному податковому університеті розпочалися довгоочікувані зустрічі з майбутніми вступниками у форматі Днів відкритих дверей. 

Першими наших юних гостей у цьому навчальному році зустрічала команда навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи. 

Близько півсотні ліцеїстів з Бучі, Гостомеля, Горенки, Києва, Фастова та Вінниці завітали до вишу, щоб дізнатися про особливості вступу, навчання та перспективи працевлаштування. 

В рамках відкритої платформи FRENDLI DAY «МОЯ ОСВІТОРІЯ» майбутні студенти, їхні батьки та вчителі мали можливість поспілкуватися зі студентською молоддю та викладачами ДПУ, отримати актуальну інформацію про освітні програми вишу. 

Екскурсія кампусом стала нагодою для знайомства з навчальним процесом, можливостями, перевагами та історією університету. Гості мали можливість побачити просторі та затишні аудиторії, зануритися в атмосферу університетського життя, а також взяти участь в інтерактивному заході.

Дякуємо кожному учаснику
Дня відкритих дверей та з нетерпінням чекаємо на зустрічі з вами вже у ролі першокурсників. 

Не проґавте можливість дізнатися більше — наступний день знайомства відбудеться 7 листопада об 11:00 на факультеті соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації. Чекаємо на вас!