П'ятниця відкритих можливостей для майбутніх вступників із командою ННІ економічної безпеки та митної справи ДПУ.

Сьогодні майбутні вступники з різних областей України мали змогу відчути ритм студентського життя в Державному податковому університеті під час традиційного Дня відкритих дверей.

Як завжди всі присутні мали можливість стати учасниками насиченого та цікавого заходу, на початку котрого відбулося знайомство з керівництвом університету та адміністрацією факультету. Після чого розпочалося живе спілкування зі студентським активом інституту, ознайомлення з освітньо-професійними програмами, новаціями вступної кампанії 2024 року, озвучені представниками  приймальної комісії ДПУ.

Знайомство ННІ економічної безпеки та митної справи відбувалося динамічно й креативно: майбутні вступники мали можливість взяти участь в інтерактивно- розважальній грі «Твій вибір — Your choice», митно-товарознавчому інтерактиві» Майстер-клас з визначення якості товарів». 

А ще послухати виступ й задати запитання представнику Державної Київської митної служби України Олексію Дірочі, який розповів чому «Професія митник — це круто», й в чому особливості професії, яка є дуже важливою для економіки нашої держави й вимагає всебічних знань.

Також під час заходу відбулися майстер-класи «Зброя і безпека», «Експерт-криміналіст в дії», захоплююча екскурсія університетом.

Зауважимо, що зустрічі з майбутніми студентами продовжуються, наступна пройде 1 березня. Тож, запрошуємо вступників відчути себе студентами та поринути в наше університетське життя.