Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 10.10.2022 № 894 «Про рішення з питань присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань та внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» перереєстровано Збірник наукових праць Університету ДФС України, який був затверджений в Переліку наукових фахових видань (категорія Б) у 2020 році, відтепер його нова назва - Збірник наукових праць Державного податкового університету, внесені також відповідні зміни і до Переліку наукових фахових видань України.

Збірник наукових праць Державного податкового університету як наукове видання має тематичне спрямування на галузі науки за економічними спеціальностями (051, 071, 072, 073, 075, 281).

У електронному фаховому виданні можуть публікуватися основні наукові результати дисертацій здобувачів наукових ступенів та досліджень претендентів на присвоєння вчених звань.

Запрошуємо освітян, науковців та практиків представити результати наукових досліджень широкій економічній громадськості через їх оприлюднення на оновленій платформі – Збірнику наукових праць Державного податкового університету!