Сьогодні кожен в нашому університеті може зробити власний крок, щоб допомогти нашим військовим на фронті.

Студенти факультету податкової справи обліку та аудиту вже долучилися до діяльності волонтерського руху ГО «Берегині з Ірпеня». Назва організації яскраво засвідчує про напрям роботи добровольців невидимого фронту, які плетуть маскувальні сітки, що захищають наших воїнів від ворожого ока. 

Вчора ще одну сітку забрали представники ЗСУ, яка поїде на передову й подякували студентам за небайдужість і підтримку.

Проректор з науково-методичної роботи університету  Іван Шемелинець під час зустрічі волонтерів і представників ЗСУ наголосив на важливості спільної справи, яка допомагає виборювати нашу Перемогу. Адже саме в єдності помислів і дій наша непереможна сила.

Довідково:

Волонтерська організація «Берегині з Ірпеня», учасниці якої вже понад рік плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, готують різноманітні смаколики для військових у Державному податковому університеті, закликає всіх небайдужих долучатися до їхньої роботи. Волонтерки постійно отримують багато замовлень від військових і потребують чимало вільних рук для їх виконання.

Хто давно хотів та не наважувався долучитися до плетіння перемоги в ГО «БЕРЕГИНІ З ІРПЕНЯ» ласкаво запрошує в свій дружний колектив! Разом – ми сила!