У Державному податковому університеті відбувся загальноуніверситетський брейн-ринг. Подія була організована студентським парламентом університету за підтримки відділу молодіжної політики і спрямована на розвиток розумових татворчих здібностей та підтримку командної співпраці.

Це, напевно, один із найпопулярніших та улюблених видів інтелектуальних змагань серед наших студентів.

Університетський брейн-ринг — це захоплива гра, де студентські команди змагаються за звання переможця, відповідаючи на інтелектуальні запитання. 

Подія об'єднала студентів усіх факультетів та інститутів університету: у брейн-рингу взяли участь 5 команд, які представляли кожен підрозділ. Під час заходу студентам довелося швидко відповідати на запитання, зіткнувшись у інтелектуальному протистоянні — брейн-рингу. Учасники проявили кмітливість, логіку та ерудицію у всіх раундах змагання. 

Після напруженої боротьби перемогу здобула команда навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи, а друге місце посіла команда навчально-наукового інституту права.

Кмітлива молодь університету продемонструвала яскравий інтелектуальний батл, драйв та командну взаємодію, а вболівальники забезпечили енергійну підтримку.

Вітаємо переможців та висловлюємо подяку всім учасникам за цікаву гру та проявлену інтелектуальну майстерність.