29 квітня відбулася робоча зустріч в.о. ректора Дмитра Серебрянського з керівником Фонду «Швидка допомога Україні» Маркусом Лаусманном та представниками фонду Юттою Штусген, Денісом Рімпе, Анке Штраетер за участю керівника районної адміністрації міста Нойс Ганса Юргена Петраушке та Генерального консула України в Дюсельдорфі Ірини Шум, а також Рольфа Бушгенса. Важлива зустріч відбулася у рамках офіційного візиту делегації Державного податкового університету до Федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія у м. Нордкiрхен (Федеративна Республіка Німеччина). Дмитро Серебрянський презентував Державний податковий університет, розповів про історію, сучасний стан та перспективи розвитку навчального закладу. Також в.о. ректора поінформував німецьких колег щодо режиму викладання в університеті, поділився основними проблемами, з якими стикається адміністрація вишу, особливу увагу приділивши руйнуванням, яких зазнав університет під час військових дій, що відбувалися на території Ірпеня в березні 2022 року.

За результатами перемовин було досягнуто домовленостей щодо можливості фінансової допомоги Фондом, а також громадою міста Нойса, а саме у покритті заборгованості за навчання студентів ДПУ, які навчаються на контрактній формі, сім’ї яких зазнали великих втрат внаслідок військових дій окупанта. Члени Фонду готові перейняти заборгованість і продовжити оплату за навчання студентів до повного закінчення навчального закладу. 
Допомога від Фонду можлива у таких формах: одноразово, протягом року, до закінчення терміну навчання.

Наприкінці зустрічі очільник вишу подякував німецьким колегам за підтримку, співпрацю та готовність надати допомогу українським студентам у складні часи.