11 травня, на базі Державного податкового університету, відбулася Звітно-виборча Асамблея  відділення Національного Олімпійського Комітету України в Київській області. 

На Асамблеї  були присутні члени відділення НОК Київщини, представники федерації та олімпійських осередків Київської області, Олімпійці, активісти сфери спорту, прихильники та партнери розвитку олімпійського руху. Серед запрошених гостей - в.о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянській.

В.о. ректора ДПУ виступив з вітальним словом, подякував організаторам за запрошення та відмітив, що у навчальному закладі завжди підтримують ініціативи й створюють всі умови для розвитку спорту серед університетської родини.

«Особлива повага спортсменам, які продовжують свою діяльність у складний час, не зважаючи на всі виклики, ви знайшли в собі силу та мотивацію, щоб робити те, що любите. Університет також долає виклики - працює, навчає, випускає, розширює співпрацю, набирає нових студентів, волонтерить, активно долучається до життя громади та відновлюється! У нас всі сфери ефективні і такі заходи є свідченням цього», - зазначив в.о. ректора.

Після нагородження активістів відділення НОК України в Київській області Голова відділення Ігор Малинський відзвітував за проведену роботу з 2018 по 2023 рік.

Далі були розглянуті ряд питань Порядку денного, зокрема: про виконання бюджету за 2022 рік, Звіт Голови ревізійної комісії за 2022-2023 рр та обрання нового складу В НОК України в Київській області. Одним із пунктів Порядку денного стали вибори майбутнього голови відділення НОК України в Київській області. Одностайним рішенням Асамблеї головою Олімпійського руху Київщини став кандидат наук з фізичної культури і спорту, професор, заслужений тренер України з боротьби, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заступник декана факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту ДПУ з виховної роботи Ігор Малинський.

Нагадаємо, що 11 квітня 2023 року ДПУ та Відділення НОК України в Київській області уклали Угоду про співпрацю та співробітництво.