Дорога університетська родино!

Христос воскрес!

Удруге поспіль нам доводиться вітати одне одного зі Світлим Христовим Воскресінням в умовах воєнного стану.

Та попри важкі обставини маємо пам'ятати, що, святкуючи Пасху, ми серед страждань і жаху війни продовжуємо єднатися, через святкові обряди і традиції зберігаємо нашу ідентичність та духовно зміцнюємося. Маємо пам'ятати, що Христове воскресіння – символ неминучої перемоги життя, добра та правди – на боці чого воює Україна. А для ворогів, які нахабно вдерлися на нашу землю, руйнують наші міста і села, вбивають невинних та нищать усе навколо, воскресіння Христове є нагадуванням про справедливу відплату й неминуче покарання для всіх причетних до військових дій у мирній Україні.

Друзі, сердечно вітаю вас зі Світлим Христовим Воскресінням!

Бажаю незламності духу, мудрості та сил у праці задля України та її майбутнього – нашим науково-педагогічним працівникам, здобувачам освіти, співробітникам та партнерам Державного податкового університету – всім, хто гідно виконує свої обов'язки у нелегкий час викликів і випробувань.

Зі щирим почуттям вдячності хочу також привітати з Великоднем наших мужніх воїнів – захисників і захисниць України! Бажаю їм Перемоги у боротьбі з ворогом, Божої допомоги та захисту.

Свято Христового Воскресіння – це велика радість, тепло та затишок родинного кола. Тож ділімося цією радістю один з одним, примножуймо її та зміцнюймо віру у перемогу України!

Воістину Христос Воскрес!

 

Зі щирими вітаннями

в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський