Дорогі колеги та студенти!

Шановні партнери та друзі Державного податкового університету!

Щиро вітаю вас з Різдвом Христовим і прийдешнім Новим роком!

2023 рік став черговим роком випробувань, перевірки наших сил і віри у себе, роком складних подій та важливих рішень — другим роком повномасштабної війни на території нашої країни.

Проте, рік, що минає, вкотре показав, як важливо мати справжніх Людей поряд — команду відданих, талановитих і працьовитих фахівців, у якій панує взаємна підтримка, повага та допомога один одному. Тож, дорогі друзі, своє привітання розпочачинаю зі слів вдячності кожному з вас.

Перш за все, сердечно дякую колегам, які у непростих умовах продовжили наполегливо працювати та демонструвати високі здобутки. Спільними зусиллями нам вдалося відновити освітній процес і повернути частину здобувачів до офлайн-навчання, відродити наукову, спортивну та культурну діяльність навчального закладу, зміцнити міжнародну співпрацю та розширити мережу наших партнерів. Завдяки вам Податковий університет живе та відновлюється!

Окрема вдячність — студентській молоді ДПУ. Ваша довіра до нас, активність та бажання змін надихають. Саме для вас ми прагнемо змінювати Університет на краще — ставати інноваційнішими, сучаснішими та прогресивнішими. Створювати умови, за яких ви зможете стати найкращими фахівцями, гідним майбутнім вільної, незалежної та європейської країни.

Також хочу щиро подякувати партнерам і добрим друзям Державного податкового університету, які підставили плече у найскладніші моменти й продовжують допомагати нам сьогодні. Серед них — представники вітчизняних та закордонних вищих навчальних закладів, благодійні організації та випускники Університету. Дякую Вам! 

Попереду — ще багато роботи, адже боротьба триває, і кожен із нас мусить продовжувати робити свою справу якісно — навчати та сумлінно вчитися, надійно тримати освітньо-науковий фронт, переймаючи кращі європейські практики, та на високому рівні презентувати Україну й Ірпінь на світовій арені. Тому бажаю кожному з вас міцного здоров'я, сил і терпіння. Більше приводів для радості й усмішок. Продовжуйте підтримувати один одного, цінувати та допомагати.

Щиро бажаю, щоб прийдешній рік став для всіх нас мирним і переможним! 

Затишних і тихих різдвяно-новорічних свят, дорога університетська родино!

З повагою та найкращими побажаннями

в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський