Сьогодні, 6 грудня 2023 року Україна відзначає два Свята - День ЗСУ і День Святого Миколая Чудотворця. Таке співпадіння є знаковим оскільки загальновідомо, що Святий Миколай служив єпископом Мирлікійським і обіймав цю посаду під час гонінь на християн. Його часто зображують в єпископському одязі і з пастирською палицею. Також Миколаю приписують численні дива, у тому числі заспокоєння шторму на морі, порятунок потопаючих, визволення полонених та приречених на смерть, зцілення хворих та навіть воскресіння мертвих. Саме таких подарунків від Святого Миколая потребують наші воїни - заспокоєння шторму наступу російських окупантів, порятунок для тих, хто форсує Дніпро на Херсонщині, визволення наших полонених, зцілення поранених бійців і воскресіння мертвих героїв.

Доземний уклін та довічна вдячність кожному й кожній, хто ціною власного життя й здоров'я боронить наш спокій, дарує віру у майбутнє та можливість жити, працювати й надійно тримати тил!

Ви — наша надія та гордість! Потужне військо мужніх, кмітливих, незламних захисників і захисниць нашої держави. Віримо у вас і вашу Перемогу!

Пишаємося нашими студентами, викладачами, випускниками та співробітниками, які служать у лавах ЗСУ й щодня роблять важливий внесок у Перемогу України.

Нехай ворожі кулі оминають, а любов до рідної землі додає сил у боротьбі з окупантом.

Вічна шана та світла пам'ять Героям, які загинули у бою за незалежність України. Ваш подвиг вічний!

Честь і слава ЗСУ!