31 серпня у Державному податковому університеті відбулося перше в поточному навчальному році засідання Вченої ради, під час якого було урочисто вручено диплом доктора філософії здобувачці 2018 року вступу з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 051 «Економіка» Руслані Лісовій.

Спеціалізована вчена рада з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Лісової Руслани Мирославівни була створена на підставі рішення Вченої ради Державного податкового університету від 30 березня 2023 року (наказ від 04 квітня 2023 року № 364).  

Тема дисертації: «Трансформація бізнес-моделей в умовах формування цифрової економіки в Україні», захист відбувся 10 липня 2023 року. Науковий керівник — доктор економічних наук, професор Бодров Володимир Григорович, професор кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Державного податкового університету.

Щиро вітаємо керівника та молоду науковицю! Бажаємо натхнення, нових наукових звершень, міцного здоров’я та мирного неба!