Шановний Дмитре Миколайовичу!

З нагоди Вашого Дня народження хочемо висловити щирі та теплі слова привітання від імені усього колективу Державного податкового університету!

Бути очільником такої потужної системи, як навчальний заклад, вимагає гострого розуму, наполегливості і великої відповідальності. Ви без перестанку знаходите нові шляхи для покращення навчального середовища, в якому кожен студент може розкрити свій потенціал.

Ваші невтомні зусилля та професіоналізм доводять, що Ви на своєму місці, а Ваше лідерство дає нам впевненість, що ми будемо рухатись тільки вперед.

Ви гідний приклад для усього колективу. Втілення опори. Ваше мудре керівництво, справедливість та прагнення до постійного розвитку університету викликають захоплення, дають нам силу і натхнення працювати краще щодня, а Ваша відданість справі надихає.

Ваше завзяття, сучасне бачення, креативність та енергія відкривають нові горизонти і можливості для нашого університету. 

Віримо, що усі ваші задуми стануть реальністю і сприятимуть становленню нашого навчального закладу як зразкового закладу вищої освіти. 

Зичимо Вам невичерпної енергії, нескінченного натхнення, яскравих досягнень та реалізації всіх задуманих планів і довгих років успішного керівництва.

Хай здоров'я й щастя завжди будуть поруч у будь-якій сфері Вашого життя.

Нехай вдома панують мир та затишок, а команда, буде надійною опорою. 

Дякуємо за Вашу мудрість, сприяння і потужну енергію!

Пишаємося лідером з великим серцем.

З повагою та найкращими побажаннями,

колектив Державного податкового університету