Розумні, талановиті та наполегливі науковиці Державного податкового університету, вітаємо вас з вашим днем — Міжнародним днем жінок та дівчат у науці.

Щороку, 11 лютого, світ відзначає Міжнародний день жінок і дівчат у науці — International Day of Women and Girls in Science.

Свято було засновано під час 70-ої сесії Генеральної асамблеї ООН з метою забезпечення повного і рівного доступу жінок і дівчат до науки, а також для забезпечення гендерної рівності, розширення прав і можливостей для жінок і дівчат.

День жінок і дівчат у науці — це про визнання та повагу, рівність прав і можливостей. Це історія про те, що у науці немає обмежень: вона відкрита для всіх, хто прагне пізнавати, наполегливо працює і любить науку незалежно від статі!

Студентки, аспірантки, викладачки і наукові співробітниці — ДПУ пишається своїми науковицями, які обрали непростий, але захоплюючий і важливий шлях науки. Жінки-дослідниці ДПУ займають високі посади, вони очолюють інститути, факультети та структурні підрозділи університету. Крім того, відповідний напрям в університеті також очолює жінка.

Бажаємо, щоб ваше натхнення та прагнення до нового ніколи не вичерпувалися. Нехай ваша професійна інтуїція та новаторський підхід завжди ведуть до нових досягнень. А світлий розум, багата уява і сміливі рішення відображають вашу винятковість.

Великих відкриттів та гучних перемог у вашій улюбленій галузі. Творіть науку й пам'ятайте, що немає меж вашому потенціалу

!Зі святом, шановні науковиці!