Понад 100 випускників Навчально-наукового інституту права зібралися у стінах рідної Альма-матер, щоб отримати документи про освіту. Одразу зазначимо, що вони відмовились від святкових атрибутів та подарунків, зробивши щедру пожертву на допомогу Збройним Силам України! Натомість отримали понад 1000 приємних слів, настанов та подяк.

Не забули й про важливе - розпочався випуск з внесення Державного прапора України та вшанування хвилиною мовчання пам'яті Героїв, випускників університету, які віддали найцінніше в боротьбі з ворогом - життя.

За усталеною традицією, свої настанови та щирі слова на адресу випускників висловила в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, директор Навчально-наукового інституту права Василь Топчій, а також протоієрей, настоятель храму Святого Миколая Андрій Клюшев. Вони зазначили, що захист прав та свобод людини, юридична оборона незалежної країни відтепер в надійних руках!

Привітати бакалаврів завітали й почесні гості: депутатка Ірпінської міської ради Юлія Устич, яка вручила нагороди кураторам груп та найактивнішим студентам від міста-героя Ірпеня; волонтер з Ірландії Томмі Бьорн, директорка громадської організації «УНКЖ» Марина Корнієнко та Народний артист України Володимир Гришко.

З піднесеним настроєм та вірою у краще майбутнє присутні прослухали творче вітання від юних вихованців дошкільного закладу освіти "Кавунчик" міста Буча, які заспівали про "Червону калину".

Урочистості з нагоди вручення дипломів бакалаврам завершились спільним виконанням Гімну Університету, міцними обіймами та щирими посмішками. А ще сподіваннями, що зовсім скоро все буде добре!

Все буде Україна! Все буде ДПУ!

290162569 5341558019260684 141523737629947255 n