1 березня 2023 року в Державному податковому університеті завершилися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам факультету податкової справи, обліку та аудиту і факультету фінансів та цифрових технологій.

До святкувань долучилися поважні гості: Олександр Маркушин – Ірпінський міський голова, Юліана Козаченко – в.о. начальника Головного управління ДПС у Київській області, Наталія Слиш – керівниця Проектного офісу реформ при Міністерстві фінансів України, Сергій Рогозний – голова комітету з фінансів і бюджету Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, Олександр Шкуропат – заступник голови Державної аудиторської служби України, Ростислав Дюк – голова правління Української асоціації фінансових технологій та інноваційних компаній, Марина Зайцева – координатор освітніх програм СІМА – Україна.

За традицією до випускників, батьків і викладачів з вітальним словом звернувся в.о ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський: “Друзі! На цих урочистостях, я з задоволенням відзначаю, що ми разом, в єдності пройшли навчальну програму в умовах війни”. 

В. о. ректора також зазначив, що диплом магістра робить кожного випускника ДПУ конкурентоспроможним на сучасному ринку праці. 

“Сьогодні ми здійснюємо перший випуск магістрів нової освітньо-професійної програми “Фінансові технології”. Приємно відзначити, що Правління Української асоціації фінтеху та інноваційних компаній запрошує наших випускників на роботу. Ми ж робимо все можливе, щоб ви були працевлаштовані відповідно до отриманих знань. Я передаю вам вітання від очільниці Державної податкової служби України Тетяни Павлівни Кірієнко, з якою ми вчора підписали Меморандум про співпрацю. В документі закладені великі можливості для випускників нашого університету. Хочу, щоб шлях від магістра до висококласного фахівця ви пройшли гідно!”, – сказав Дмитро Миколайович.

Ректор закликав не забувати викладачів та свою Альма-матер.

До присутніх також звернувся міський голова Олександр Маркушин: “Мені приємно знаходитися в нашому героїчному університеті. Багато викладачів воювали за Ірпінь і Україну. Ми знаємо, що Ірпінь закрив собою Київ, саме за це президент України Володимир Зеленський присвоїв нашому місту звання “місто-герой Ірпінь”. Ми пишемо з вами новітню історію України, ворог нищить наші міста і університети, а ми їх відбудовуємо! 

Будьте людьми, не ставте власні амбіції вище державних. Ми обов’язково переможемо цього клятого ворога і відбудуємо університет, бо Податковий університет - це перлина нашого міста!». 

Рішенням студентського активу, при підтримці деканату, викладачів факультету податкової справи обліку та аудиту, випускники замість святкувань вирішили 12 тисяч гривень передати 79 бригаді ДШВ Збройних Сил України, воїни якої знаходиться на одному із найгарячих напрямків - Авдіївському.

Ось такі характеристики ми маємо сьогодні про 195 випускників - магістрів ДПУ, які поповнять лави фахівців за зазначеними спеціальностями.

«Якщо життя починати з добра, то воно по доброму й складеться» - запевняє українське прислів’я.