Привітно зустрічає університетську спільноту та гостей вишу урочиста зала університету — викладачі, адміністрація, батьки і запрошені гості зібралися, аби привітати випускників факультету обліку, аналізу та аудиту з отриманням дипломів і розділити з ними радість цього святкового дня — дня, якому передували 4 роки навчання в історично-складний період, що змусив швидше дорослішати та загартував студентську молодь.

Ви навчалися у складний час, докладаючи чималих зусиль та натомість отримали потужний імунітет до зовнішніх факторів. Ви стали сильними, сповненими впевненості, оптимізму, сміливих задумів та рішучості щодо власного майбутнього і сьогодні отримуєте дипломи бакалаврів.

На роки вашого навчання випали складні часи ковіду-онлайну-війни, коли не було можливості повноцінно спілкуватися і проживати всі миті прекрасного, цікавого та незабутнього студентського життя. Онлайн був довгим, але коли закінчився і одногрупники зустрілись, то вирішили створити оберіг групи — скульптурна композиція, що зображує руки, які тримають одна одну — та символізують єдність і підтримку, дружбу і допомогу, небайдужість і надійність. Відтоді цей оберіг супроводжував групу увесь час навчання і зайняв своє особливе місце сьогодні на церемонії вручення дипломів. 

Унікальним моментом свята стала передача символа-оберега групи до музею історії університету — випускники лишили на символі свої відбитки, ніби закарбували мить, в якій поєднуються минуле, теперішнє і майбутнє, і яка нагадує про роки навчання і всі події, що відбувались за його час. Тепер через роки, на зустрічі випускників пам’ять поверне досвідчених вже фахівців, в щемку мить прощання з університетом.

Сьогодні ви приймаєте рішення для свого майбутнього. Неухильно рухайтесь до омріяної мети, будьте сильними, наполегливими та сміливими. І який би шлях не обрали для себе, пам’ятайте напутнє слово в. о.ректора: «Будете ви продовжувати навчання, чи підете працювати, започаткуєте власний бізнес, створите родину, чи захищатимете нашу країну від ворогів — робіть це сумлінно, відповідально, фахово, гідно, постійно продовжуйте навчатися та вдосконалюватися».

Також Дмитро Серебрянський побажав випускникам правильних рішень та успіхів на обраному шляху, зауваживши на великій відповідальності, яка лягає на плечі теперішніх випускників — розбудова та оновлення сильної та вільної європейської держави.