На знак подяки університетській спільноті ДПУ за волонтерську діяльність та постійну підтримку військових представники Збройних сил України передали символ честі, мужності та нескореності — прапор 156 батальйону Черкаської територіальної оборони, підписаний особисто бійцями підрозділу.

Віднині цей прапор буде знаходитися в Музеї історії університету та нагадуватиме про нашу єдність та спільні зусилля для наближення Перемоги!

У свою чергу від університетської спільноти військові знову отримали маскувальні сітки, виготовлені волонтерками ГО «Берегині з Ірпеня» на базі ДПУ до діяльності яких долучаються наші студенти. Як завжди, разом з сітками були передані й інші необхідні для захисників речі. 

З представниками бойових підрозділів зустрівся в. о. ректора університету Дмитро Серебрянський, який подякував захисникам за їхню мужність та невтомну працю, наголосивши, що університет робитиме все, щоб підтримувати наших воїнів, оскільки вся університетська спільнота єдина з нашими захисниками та запросив військових провести мотивуючі гостьові лекції для молоді. 

Серед сьогоднішніх гостей-військових був представник 49-го окремого штурмового батальону «Карпатська Січ» імені Олега Куцина, а також 156-го окремого батальйону 118-ї окремої бригади — побратим викладача нашого університету, що загинув минулого року під Бахмутом, захищаючи Батьківщину. Пам'ять про нього, як і про всіх полеглих воїнів постійно житиме в наших серцях.

Слава мужнім воїнам, з ними вся Україна і наш університет!