Сьогодні у Державному податковому університеті з нагоди професійного свята зібралися для відзначення кращих науково-педагогічних, педагогічних та наукових працівників дружнього колективу закладу вищої освіти і їх нагородження за особисті трудові досягнення у професійній діяльності, бездоганну працю, вагомий внесок у розвиток університету й освіти в цілому.

Цього року знаменне свято для кожного освітянина відзначається в особливих умовах і як би не було тяжко, наші викладачі та науковці гідно тримають свій фронт, попри всі труднощі повноцінно і натхненно працюють задля успішного майбутнього нашої країни.

З теплими словами привітань до колег звернулася в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, яка подякувала колективу за злагоджену роботу й командну працю та відзначила визначні результати кожного. “Велика повага, дорогі колеги, і за високий професіоналізм, і за невтомний творчий та науковий пошук! Зараз всіх нас об’єднує одна ціль – прагнення відновити нашу Альма-матер, стати ще кращими, досягати нових висот й виростити яскраві особистості, справжніх патріотів України. Безумовно, попереду багато робити, але продовжуємо тримати стрій!”, - наголосила в.о. ректора. Після чого відбулося вручення нагород, зокрема грамот, подяк та медалей перспективним, досвідченим науковцям та педагогам, які у піднесеному настрої отримали заслужені відзнаки за сумлінність та професіоналізм.

З нагоди відзначення Дня працівника освіти на адресу університету надійшли вітання від Міністра фінансів Сергія Марченка, директора Бюро економічної безпеки Вадима Мельника, народного депутата України Максима Дирдіна.

Колектив Податкового також пишається тим, що отримав поздоровлення на урочистому заході від представників Бучанської районної державної адміністрації Київської області та Ірпінської міської ради.

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов та його заступник Денис Денисюк вручили Почесні грамоти та Грамоти від Бучанської районної державної адміністрації Київської області.

Ірпінській міський голова Олександр Маркушин у привітальному слові зазначив, що Університет це серце нашого міста - міста героїв. “Сьогодні я точно можу сказати, що у нас так само героїчний університет.  І кожен з вас для мене герой. Всіх вас поважаю і хочу привітати з професійним святом й побажати здоров’я та натхнення. І звичайно, щоб здійснилася головна мрія кожного з нас – перемога. Якщо ми всі будемо разом працювати єдиною командою, переконаний, нам це вдасться дуже швидко”, - підкреслив міський голова.

Голова Ірпінської міської ради Олександр Маркушин разом із Керуючим справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитром Негрешею відзначили роботу колективу Податкового, вручивши медаль в.о. ректора Унинець-Ходаківській «За заслуги перед містом Ірпінь» та нагородили викладачів Податкового грамотами та подяками від Ірпінської міської ради.

Наказом від 20.09.2022 № 253-вс-к Державного податкового університету, за особисті трудові досягнення у професійній діяльності, бездоганну працю, вагомий внесок у розвиток Університету та з нагоди Дня працівників освіти 77 працівник Податкового отримали відзнаки. Серед яких: 3 – нагороджені медаллю «Почесний працівник Державного податкового університету», 36 співробітників університету нагороджені Почесною грамотою Державного податкового університету, 28 – грамотою Державного податкового університету,  10 педагогів відзначені Подякою Державного податкового університету.

Пишаємося незламним колективом Податкового! Зичимо натхнення та нових досягнень та переможного неба.