Лекції, іспити, наставницька підтримка викладачів, дослідження, навчання та цікаве студентське життя – все це поступово стає частиною минулого для студентів науково-навчального інституту економічної безпеки та митної справи, які сьогодні отримують документи про вищу освіту і професійну приналежність.

В. о. ректора Дмитро Серебрянський звертаючись до випускників зазначив, що важлива не лише мета, а й шлях її досягнення, вчинки, які формуватимуть майбутнє та досвід, набутий на цьому шляху, побажав молоді бути наполегливими, сміливими, чесними та професійними, справжніми фахівцями, які будуватимуть сильну, вільну, незалежну Україну. Символічно, що випуски митників відбуваються в день їх професійного свята. Дмитро Миколайович привітав усіх митників з професійним святом і побажав міцності та професіоналізму, зауваживши, що їх сумлінна праця сприяє зміцненню та процвітанню України. 

Випускників привітала директорка навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи ДПУ Валерія Прокопенко. Теплі слова вітань цього дня бакалаврам адресували поважні гості та запрошували вже дипломованих спеціалістів на роботу в державні служби, банківські установи, інші структури, які вони представляють, розповідали про свій професійний шлях та бажали успіху молодим фахівцям. 

Серед запрошених гостей були:  директорка відділення АТ КБ «Приватбанк» м. Ірпінь Тетяна Пустовгар; слідчий офісу Генерального інспектора Агентства США з міжнародного розвитку, доктор філософії у галузі права Ростислав Тютюнник; перший заступник командира батальйону добровольчого формування Ірпінської територіальної громади Олексій Рожно; керівник відділу координації, моніторингу та оцінки ефективності реалізації державної антикорупційної політики Національного агентства з питань запобіганню корупції Григорій Усатий; партнер юридичної компанії Delta International Law, Екс-заступник голови Державної митної служби України, член робочої групи по розробці митного кодексу України, постійний експерт Митного комітету Американської торговельної палати Роберт Зелді.

Вручення дипломів відбувалося в атмосфері піднесеного настрою, гордості, радості та вдячності. Трохи сумне та загалом веселе свято барвилося квітковим розмаїттям та осяювалось безліччю щасливих посмішок випускників. В добру путь, дорогі наші дипломовані бакалаври!