Об’єднані командним духом збірні навчально-наукових інститутів та факультетів ДПУ провели відкритий чемпіонат університету з волейболу.

Вітаючи учасників змагань перед матчем, в. о. ректора університету Дмитро Серебрянський зазначив, що в ДПУ — великі спортивні традиції й історія, яку творять не лише чемпіони вишу — переможці міжнародних змагань, а й всі учасники спортивних подій. Тому очільник вишу подякував студентам за активну підтримку спортивних ініціатив, побажав позитивних яскравих емоцій, драйву і задоволення від гри. Розпочав матч першим пасом, який став своєрідним імпульсом і спонукав всі команди до енергійних баталій та спортивного азарту.

Дводенні змагання проходили на «пораненому» бойовими діями спорткомплексі університету, кожна гра була захопливою та цікавою — для глядачів, а боротьба за перемогу напруженою. Тож місця на чемпіонаті розподілилися наступним чином:

  • І місце — Факультет фінансів та цифрових технологій
  • ІІ місце — Факультет податкової справи, обліку та аудиту ДПУ
  • ІІІ місце — Факультет соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації ДПУ
  • ІV місце — Навчально-науковий інститут права ДПУ
  • V місце — ННІ економічної безпеки та митної справи

Учасники та переможці змагань отримали грамоти й медалі. Вітаємо переможців, бажаємо подальших успіхів і високих досягнень.