Сьогодні, 1 березня, в Державному податковому університеті відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі. Загалом подія привернула увагу понад 100 учасників з різних куточків України.

Традиційно онлайн-зустріч розпочав в. о. ректора Дмитро Серебрянський, привітавши всіх з першим днем весни, як символом оновлення, розвитку і зростання. У своєму виступі очільник університету розповів про унікальність закладу вищої освіти та переваги навчання в ДПУ, зокрема можливість стажування за кордоном для студентів, котрі вільно володіють англійською, німецькою мовами, а також про передумови отримання додаткових професійних навичок у європейських та світових професійних закладах.

Дмитро Миколайович акцентував увагу на можливостях для самореалізації й всебічного розвитку, а також ознайомив вступників з перспективами подальшого працевлаштування в органах державної влади та фінансових установах. «Державний податковий університет - єдиний заклад вищої освіти в структурі Міністерства фінансів України, що дає низку переваг для наших студентів, а саме можливість реалізувати себе у державних інституціях, зокрема: Міністерстві фінансів України, Державній податковій службі, Державній митній службі, Державному бюро розслідувань та Бюро економічної безпеки».

Крім цього, Дмитро Серебрянський з гордістю розповів учасникам про місто-Герой Ірпінь, яке є символом незламності українського духу, а тепер відоме в усьому світі, та в якому розташований Університет.

З роз’ясненнями щодо реєстрації на НМТ-2024 перед майбутніми вступниками виступила представниця Київського регіонального центру  оцінювання якості освіти Галина Паньків, повідомивши про те, які саме документи приймаються до реєстрації, детально висвітлила процедуру проведення тестування та відповіла на численні питання учасників.

Її доповнила відповідальний секретар приймальної комісії університету Альона Мілевська. Вона представила учасникам цікавий формат дослідження спрямованих на професійну сферу під назвою «Конструктор вступника», що дає покрокові роз’яснення дій для майбутніх вступників, як от вибір професійного напрямку, усвідомлення цілей та факторів, що впливають на вибір вишу. Зорієнтувала на основних помилках при виборі професії та підказала шляхи їх уникнення.

У ході зустрічі учасники переглянули відеоролик з попереднього Дня відкритих дверей та дізналися, як саме вони проходять у форматі офлайн. Загалом захід пройшов у теплій атмосфері приємного спілкування, і більшість учасників виявили активність, допомагаючи спікерам розкрити питання ґрунтовно та всебічно, а також надавши відповіді майбутнім здобувачам професійної освіти.

З нетерпінням чекаємо вступників у студентській родині Податкового університету!