Атмосферно, по-родинному затишно та піднесено й святково сьогодні в залі для урочистостей ДПУ – тут отримують дипломи бакалаври факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації. Лунає музика. Навколо – гарно вбрані молоді люди з усміхненими щасливими обличчями – головні дійові особи сьогоднішнього свята. 

Привітати випускників в цей день зібралися представники адміністрації університету, викладачі, наставники, батьки, друзі, поважні гості, які були разом з нами на наукових, дискусійних, професійних, спортивних заходах зокрема:  

  • Заступник міністра молоді та спорту України Олексій Нікітенко; 
  • Заступник Голови Рахункової палати Сергій Ключка; 
  • Член рахункової палати України IPMA Кирило Клименко; Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин; 
  • Голова референтури УНСО, начальник Муніципальної варти Гостомельської територіальної громади Андрій Бондаренко;
  • Заступник головного редактора журналу «Україна до НАТО» Олександр Бірченко; 
  • Президент громадського об’єднання «Федерація бойового самбо України» Ельхан Велієв; 
  • Президент Всеукраїнської федерації фрі-файту та змішаних єдиноборств Михайло Росохатий;
  • Журналістка Діна Бернацька; 
  • Головний спеціаліст відділу добору персоналу Департаменту персоналу Бюро економічної безпеки України Марія Белецька; 
  • Директор Міжнародного центру перекладів та легалізації документів «Антей» Анатолій Ліпський. 

З вітальним словом до присутніх звернувся в. о. ректора Дмитро Серебрянський, наголосивши, що попри всі складнощі та виклики часу, які випали на час навчання нинішніх бакалаврів, вони наполегливо йшли до мети і сьогодні отримують дипломи про вищу освіту. Очільник зауважив, що складні часи не лише загартували молодь, а й зробили сильнішою, побажав мати визначену мету та досягати її, відповідально та фахово виконувати свою роботу, дослухаючись до сумління, працювати задля блага суспільства, виконуючи свою важливу місію творців європейського майбутнього. 

Напутнім словом випускників вітала також декан факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації Наталія Зикун, зазначивши, що сьогодні відчувається надзвичайно високий градус емоцій, тому що важко відпускати своїх студентів із свого життя, та неможливо відпустити з свого серця. Наталія Іванівна побажала випускникам відчути щастя жити у вільній країні та реалізовуватись в ній, пам’ятати, що слово відкриває двері і серця, цінувати силу вчинку, бути вірними, вдячними, вірити в свої сили. 

Гості, більшість яких є випускниками нашого університету, вітали нинішніх випускників з отриманням документу про вищу освіту та бажали їм бути наполегливими та рішучими на шляху до поставлених перед собою цілей, успішно досягати їх, набути високого професіоналізму в обраній професії та бути корисними суспільству, сильними, вільними, щасливими людьми, виконувати свою роботу із задоволенням та завжди пам’ятати своїх наставників – викладачів університету, бути вірними студентській дружбі. В решті з побажань та порад гостей, що самі досягли не аби якого успіху в професійній сфері, утворилася своєрідна «Дорожня карта» для випускників, на їх підтримку і мотивування до власних звершень. 

Тож бажаємо кожному випускнику успіхів у професійній сфері та особистого щастя у рідній країні під мирним небом!