4 травня факультет соціально-гуманітарних технологій та менеджменту гостинно відчинив двері для учнів, їхніх батьків, вчителів та гостей, щоб розповісти про переваги навчання в Державному податковому університеті й презентувати широкий діапазон спеціальностей та освітніх програм.

День гостинності відбувся у змішаному форматі. До заходу долучилося 67 учасників: 35 офлайн та 32 онлайн на платформі Zoom. Модератором зустрічі виступив методист факультету Андрій Богачов. Медіапартнер заходу - регіональне онлайн-видання «Інформатор» (БІГ).

Захід розпочався зі слів подяки тим, хто боронить Україну дев'ятий рік поспіль, та вшанування хвилиною мовчання пам'яті загиблих захисників і захисниць.

З вітальним словом від імені адміністрації навчального закладу, колективу науково-педагогічних працівників і студентів до присутніх звернувся проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинець. Іван Іванович подякував гостям за те, що знайшли можливість долучитися до Дня гостинності офлайн і запросив майбутніх вступників стати частиною великої родини ДПУ - вступати до унікального закладу вищої освіти, що підпорядковується Міністерству фінансів України.

Далі гостей привітала в.о. декана факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту, доктор наук і соціальних комунікацій, професор Наталія Зикун. Вона ознайомила учасників з програмою заходу, презентувала перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка на першому (бакалаврському), другому (магістерському) та третьому (підготовка докторів філософії) рівнях вищої освіти та розповіла про структурні підрозділи факультету.

Про особливості та етапи цьогорічної вступної кампанії, НМТ, мотиваційний лист та його структуру розповіла секретар Приймальної комісії Альона Мілевська. Вона також надала відповіді на запитання та наголосила, що Приймальна комісія Податкового університету завжди готова проконсультувати майбутніх здобувачів на будь-якому етапі вступної кампанії: «Приймальна комісія – це ваш товариш і помічник, тому завжди звертайтесь, ми готові вам допомогти».

Офіційна частина Дня гостинності завершилася вікториною про Університет і спеціальності факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту й нагородженням переможців цінними призами, серед яких - абонемент у спортивну залу.

Після цього гостей запросили на екскурсію закладом вищої освіти, неформальне спілкування з викладачами та студентами факультету, фотосесію на локаціях ДПУ та проведення інтерв’ювання учасників заходу здобувачами спеціальності «Журналістика».