07 листопада 2022 року в Державному податковому університеті (далі-Університет) відбулося засідання ректорату в дистанційному режимі. Учасники зібрання обговорили низку ключових та важливих питань. На початку засідання голова ректорату в. о. ректора ознайомила присутніх з порядком денним засідання ректорату Університету.

Відповідно до порядку денного засідання ректорату в. о. проректора з цифровізації та інноваційного навчання Світлана Заєць доповіла про створення облікових записів (електронних скриньок) для здобувачів вищої освіти та працівників Університету та про використання програмного забезпечення Аскод у системі електронного документообігу Університету.

В. о. проректора з навчально-методичної роботи та соціальних питань  Світлана Супруненко ознайомила присутніх з питаннями про підготовку до відзначення Дня студента в Університеті та про підготовку до відзначення 101-ї річниці з дати заснування закладу освіти та 1-ї річниці з дати створення Державного податкового університету.

В. о. проректора з наукової роботи та рекрутації  Марина Пижова доповіла про підготовку та участь у Міжнародній науковій конференції «Виклики для менеджменту організації в умовах невизначеності – проблеми теорії і дилеми практики».

В. о. проректора з економіки та розвитку інфраструктури Олександр Дмитрук проінформував учасників зібрання про початок опалювального сезону в Університеті.

Керівники факультетів, навчально-наукових інститутів, Центрів,
НДІ фінансової політики прозвітували про результати роботи у період з 31.10.2022 по 07.11.2022.

Голова ректорату ради подякувала колективу за роботу під час воєнного стану.

У ході засідання було розглянуто інші питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.