В. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський провів робочу зустріч з керівником Департаменту персоналу Бюро економічної безпеки України (БЕБ) Світланою Королицькою, заступницею керівника Департаменту персоналу БЕБ України Ганною Дяденко та керівником юридичного Департаменту.

Участь у зустрічі також взяли доцент кафедри кримінальних розслідувань Олена Калганова, декан факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Зикун Наталія, а також завідувачка кафедри психології, педагогіки та соціології Пєтухова Ірина.

Під час зустрічі були обговорені важливі питання, пов'язані з підвищенням кваліфікації співробітників БЕБ та нормотворчою діяльністю. Особлива увага була приділена питанням психологічного супроводу конкурсного відбору працівників БЕБ. Розглядалася можливість добору якісного психодіагностичного інструментарію для оцінки кандидатів на заміщення вакантних посад в БЕБ.

Варто зазначити, що для прийняття в Бюро економічної безпеки України кандидати на посади, що передбачають спеціальні звання, проходять психологічне тестування. Це допомагає виявити осіб з ознаками девіантної поведінки та забезпечити професійну та етичну роботу працівників БЕБ.

Відмітимо, що зустріч відбулася у рамках Меморандуму про співробітництво між Державним податковим університетом та Бюро економічної безпеки України (БЕБ).