2 серпня 2023 року пройшла онлайн-зустріч з Марією Захарченко, координаторкою по співпраці в Україні міжнародної організації за мир "Небесна культура, мир у всьому світі і відновлення світла" (HWPL) при Економічній і соціальній раді ООН. 

Під час зустрічі було обговорено питання підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Організацією за мир HWPL та Державним податковим університетом. Меморандум стане основою для плідної співпраці та  об'єднання зусиль у реалізації спільного проєкту щодо впровадження вибіркового компоненту "Право" (Програма підготовки педагогів миру) в рамках ОП "015 Професійна освіта (за спеціалізаціями)" "Економіка"). 

Також важливим результатом цієї зустрічі є підтримка ініціативи з адвокації Декларації проголошення миру та припинення воєн. Організація HWPL планує презентувати цю декларацію на саміті ООН з метою прийняття її у формі резолюції Генеральною Асамблеєю ООН. 

Лише разом ми зможемо зробити світ кращим та досягти миру. І нехай спільні зусилля зроблять нас на крок ближче до довгоочікуваного миру!

Докладніше ознайомитись із діяльністю Організації за мир HWPL можна на офіційному сайті.