24 квітня відбулася міжнародна онлайн-зустріч. Представниками Державного податкового університету були: проректор з наукової роботи Олександра Смірнова, доцент кафедри комп'ютерних та інформаційних технологій і систем факультету фінансів та цифрових технологій Євген Котух, начальник відділу міжнародних зв'язків Тетяна Домбровська, від Cormack Consultancy Group участь взяв Олександр Смірнов, від Каледонського університету Глазго з Великобританії - заступник декана з міжнародних зв'язків Школи комп'ютерних наук, інженерії та будівництва Валентан Сіамузве-Манасе (Dr Valentah Siamuzve-Manase) та заступник декана з міжнародних зв'язків Карен Томсон.

Захід пройшов у рамках програми підтримки українських університетів Twinning.

Під час зустрічі сторони обговорили можливості розширення співпраці та визначили напрямки спільної взаємодії. Зокрема, предметом обговорення стала можливість підписання Меморандуму про співпрацю між університетами, залучення гостьових лекторів, публікації спільної монографії в частині кібербезпеки, а також участь у спільних грантових проєктах. 

Переконані, що продуктивний діалог з іноземними колегами стане вагомим кроком до розвитку нашого університету та подальшого міжнародного партнерства.